New! :: 7zX 1.6.7

Posted on Wednesday 21 November 2007

We fixed a bug which would cause 7zX to fail creating an archive when asked to discard resource forks.

Download (Mirror 1, HTTP)
Download (Mirror 2, BitTorrent)




12 Comments for 'New! :: 7zX 1.6.7'

  1.  
    Boris
    November 22, 2007 | 8:22 pm
     

    The torrent doesn’t work for me. I am using Azureus client.

  2.  
    November 23, 2007 | 9:43 am
     

    Well, that most likely happens because people keep jumping off the torrent as soon as they are done downloading. :?

  3.  
    asdf
    November 26, 2007 | 6:06 am
     

    The automator action no longer works for me. Is this some Leopard compatibility issue or something else?

  4.  
    November 26, 2007 | 10:03 am
     

    Could be, I will most likely post an updated copy with 7zX 1.7.

  5.  
    Robert
    November 26, 2007 | 8:46 pm
     

    Hey,
    What would it take to get an option to select a target folder for decompression?
    It could be a hard option where it does it all the time or exhibits the current behavior.

    Thank you for all the hard work! I really appreciate your efforts!

  6.  
    landor
    December 27, 2007 | 10:15 pm
     

    A simpler solution than creating an option for target folder is to make it automatically create a folder with the same name of the archive and extract into it so that it doesn’t clutter the working directory. If there is only one folder or file at the root of the archive then it would not need to create the extra directory.

  7.  
    Hank Mills
    January 10, 2008 | 7:20 am
     

    Could be they’re not jumping as soon as the torrent completes. I just downloaded via Azureus and when the file was finished I started receiving a torrent tracker error. So it could be a tracker end issue that’s causing people to drop off.

  8.  
    January 10, 2008 | 4:16 pm
     

    The tracker has been taken offline, but all the torrents are DHT enabled. :?

  9.  
    spidersilk
    March 8, 2008 | 8:09 pm
     

    The download links above appear to be dead. :(

  10.  
    March 9, 2008 | 12:43 am
     

    Have you tried version 1.7?

  11.  
    sdgsdf
    March 9, 2008 | 4:03 am
     

    The links above DON’T WORK.

    They link to the same page just with a /# at the end :(

  12.  
    March 9, 2008 | 5:34 pm
     

    Have you tried version 1.7?

    http://sixtyfive.xmghosting.com/products/7zx



Leave a comment

(required)

(required)


Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI